FPGA Central - World's 1st FPGA / CPLD Portal

FPGA Central

World's 1st FPGA Portal

 

Go Back   FPGA Groups > NewsGroup > VHDL

VHDL comp.lang.vhdl newsgroup / Usenet

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 11-04-2006, 02:40 PM
Thomas W.
Guest
 
Posts: n/a
Default newbe: 'ModelSim XE III' uses wrong Xilinx path in libraries

Hi,

I try to simulate a post-fit model using 'ModelSim XE III'.
But I get the following error:

# Loading C:\Programme\Modeltech_xe_starter\win32xoem/../vital2000.vital_primitives(body)
# Loading C:\Programme\Modeltech_xe_starter\win32xoem/../xilinx/vhdl/simprim.vpackage(body)
# Loading work.u14(structure)
# ** Failure: (vsim-3808) Incompatible modes for port csadc
# Time: 0 ps Iteration: 0 Instance: /testbench/dut File: netgen/fit/U14_timesim.vhd Line: 52
# Loading C:\Programme\Modeltech_xe_starter\win32xoem/../xilinx/vhdl/simprim.x_buf(x_buf_v)
# Fatal error at C:/Xilinx/vhdl/src/simprims/simprim_VITAL_mti.vhd line 1643
# while elaborating region: /testbench/dut/fsrio_2
# Load interrupted
# Error loading design
# Error: Error loading design
# Pausing macro execution
# MACRO ./testbench.tdo PAUSED at line 8

Seems to be a wrong path used by Modelsim.
I installed the Xilinx ISE tool to C:\Programme\Xilinx.
But wherever i search for, there is no system variable 'C:\Xilinx' as seen in the error message.

Looking in the Library tab of the workspace window, library 'aim' uses path $MODEL_TECH/...
But looking inside of this library, entity 'aim_add_sub_10' uses path 'C:\Xilinx\vhdl\src\iSE\abel\aim.vhd'.
Do I have to recompile the libraries somehow? Or should I better reinstall Xilinx ISE?

Thomas
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 11-04-2006, 06:35 PM
Thomas W.
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: newbe: 'ModelSim XE III' uses wrong Xilinx path in libraries

Hmm, this must be some other problem.
I reinstalled Xilinx ISE to C:\Xilinx and get the same error message.
Looking at the line with the fatal error doesn't help me any further:
I_ipd_reg := To_X01(I_ipd);


Thomas W. schrieb:
> Hi,
>
> I try to simulate a post-fit model using 'ModelSim XE III'.
> But I get the following error:
>
> # Loading
> C:\Programme\Modeltech_xe_starter\win32xoem/../vital2000.vital_primitives(body)
>
> # Loading
> C:\Programme\Modeltech_xe_starter\win32xoem/../xilinx/vhdl/simprim.vpackage(body)
>
> # Loading work.u14(structure)
> # ** Failure: (vsim-3808) Incompatible modes for port csadc
> # Time: 0 ps Iteration: 0 Instance: /testbench/dut File:
> netgen/fit/U14_timesim.vhd Line: 52
> # Loading
> C:\Programme\Modeltech_xe_starter\win32xoem/../xilinx/vhdl/simprim.x_buf(x_buf_v)
>
> # Fatal error at C:/Xilinx/vhdl/src/simprims/simprim_VITAL_mti.vhd line
> 1643
> # while elaborating region: /testbench/dut/fsrio_2
> # Load interrupted
> # Error loading design
> # Error: Error loading design
> # Pausing macro execution
> # MACRO ./testbench.tdo PAUSED at line 8
>
> Seems to be a wrong path used by Modelsim.
> I installed the Xilinx ISE tool to C:\Programme\Xilinx.
> But wherever i search for, there is no system variable 'C:\Xilinx' as
> seen in the error message.
>
> Looking in the Library tab of the workspace window, library 'aim' uses
> path $MODEL_TECH/...
> But looking inside of this library, entity 'aim_add_sub_10' uses path
> 'C:\Xilinx\vhdl\src\iSE\abel\aim.vhd'.
> Do I have to recompile the libraries somehow? Or should I better
> reinstall Xilinx ISE?
>
> Thomas

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Modelsim SE 6.2c trying to use Xilinx ISE 9.1i simulation libraries... not working. Tony Thai FPGA 3 02-10-2007 12:37 PM
ModelSim path problem as fed by Xilinx ISE ver 8.2.03i [email protected] FPGA 5 09-29-2006 10:34 PM
Adding Libraries to Xilinx/ModelSim Brad Smallridge VHDL 2 09-25-2005 02:42 PM
How may I use TCL file downloaded from Xilinx to compile libraries for ModelSim? Lee FPGA 1 04-22-2004 10:11 PM
Re: ModelSim 5.7 and xilinx libraries David Bishop VHDL 1 06-28-2003 05:53 PM


All times are GMT +1. The time now is 09:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Copyright 2008 @ FPGA Central. All rights reserved