FPGA Central - World's 1st FPGA / CPLD Portal

FPGA Central

World's 1st FPGA Portal

 

Go Back   FPGA Groups > NewsGroup > FPGA

FPGA comp.arch.fpga newsgroup (usenet)

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 05-25-2006, 08:23 AM
Guest
 
Posts: n/a
Default Quartus and Cygwin X-server

Hi!

I'm running Quartus in remote Linux workstation and I use Cygwin
X-server in my PC.
If I use gnome desktop (xwin -query) Quartus opens nicely. But if I use
a single X-terminal (ssh -X) to open Quartus it doesn't work. I receive
an empty white Quartus splash screen. Option -no_splash doesn't help,
then the main window is empty white.

Any ideas?

Antti Tyrvšinen
Elektrobit

Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 05-25-2006, 06:16 PM
Mike Treseler
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Quartus and Cygwin X-server

[email protected] wrote:

> I'm running Quartus in remote Linux workstation and I use Cygwin
> X-server in my PC.
> If I use gnome desktop (xwin -query) Quartus opens nicely. But if I use
> a single X-terminal (ssh -X) to open Quartus it doesn't work. I receive
> an empty white Quartus splash screen. Option -no_splash doesn't help,
> then the main window is empty white.


Could you run Quartus locally and with
vpn for the remote license and CVS servers?

-- Mike Treseler
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 05-26-2006, 04:03 AM
int19h
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Quartus and Cygwin X-server

try ssh -XY...



<[email protected]> wrote in message
news:[email protected] oups.com...
Hi!

I'm running Quartus in remote Linux workstation and I use Cygwin
X-server in my PC.
If I use gnome desktop (xwin -query) Quartus opens nicely. But if I use
a single X-terminal (ssh -X) to open Quartus it doesn't work. I receive
an empty white Quartus splash screen. Option -no_splash doesn't help,
then the main window is empty white.

Any ideas?

Antti Tyrvšinen
Elektrobit


Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 05-29-2006, 06:36 AM
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Quartus and Cygwin X-server

int19h kirjoitti:

> try ssh -XY...
>
>


Unfortunately doesn't work.

Antti

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Modelsim on cygwin? Ric Thompson Verilog 7 11-29-2005 01:13 PM
Quartus 5.0sp1 -- Error: Unexpected error in JTAG server -- errorcode 33 Tommy Thorn FPGA 1 07-12-2005 07:02 AM
Problem with JTAG server on Quartus 4.0 for XP Steven Derrien FPGA 0 04-29-2005 01:06 PM
Cygwin & Nios II Peter Sommerfeld FPGA 4 04-29-2005 08:38 AM
GPL Cver now supports Cygwin - PLI works with Cygwin release 1.55 and earlier pini Verilog 1 11-13-2004 04:11 PM


All times are GMT +1. The time now is 09:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Copyright 2008 @ FPGA Central. All rights reserved