FPGA Central - World's 1st FPGA / CPLD Portal

FPGA Central

World's 1st FPGA Portal

 

Go Back   FPGA Groups > NewsGroup > FPGA

FPGA comp.arch.fpga newsgroup (usenet)

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 12-20-2004, 12:27 PM
James Brennan
Guest
 
Posts: n/a
Default Modelsim Segmentation faults

HI,
(Apologies if this has been discussed before)
We have installed modelsim 6.0 on our network and are experiencing
unusual behavior.
From the command line....
vcom....works
vsim -h ...works
vsim ......gives a segmentaion fault
** Fatal: Segmentation Violation.

This happens on Linux and Solaris but not on XP. Some other users in my
department
see this but others dont.
Has anybody experienced this type of behaviour?
Thanks,
James


Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 12-20-2004, 01:38 PM
Hans
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Modelsim Segmentation faults

Hi James,

Have you tried 6.0b? Which Linux distro are you using?

Hans
www.ht-lab.com

"James Brennan" <[email protected]> wrote in message
news:[email protected]
> HI,
> (Apologies if this has been discussed before)
> We have installed modelsim 6.0 on our network and are experiencing
> unusual behavior.
> From the command line....
> vcom....works
> vsim -h ...works
> vsim ......gives a segmentaion fault
> ** Fatal: Segmentation Violation.
>
> This happens on Linux and Solaris but not on XP. Some other users in my
> department
> see this but others dont.
> Has anybody experienced this type of behaviour?
> Thanks,
> James
>
>



Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 12-20-2004, 03:43 PM
James Brennan
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Modelsim Segmentation faults

Hans,
We have got to bottom of problem.
Another application that was using FlexLM licensing was corrupting the
..flexlmrc file in
the home drive.
Thanks

Hans wrote:

> Hi James,
>
> Have you tried 6.0b? Which Linux distro are you using?
>
> Hans
> www.ht-lab.com
>
> "James Brennan" <[email protected]> wrote in message
> news:[email protected]
> > HI,
> > (Apologies if this has been discussed before)
> > We have installed modelsim 6.0 on our network and are experiencing
> > unusual behavior.
> > From the command line....
> > vcom....works
> > vsim -h ...works
> > vsim ......gives a segmentaion fault
> > ** Fatal: Segmentation Violation.
> >
> > This happens on Linux and Solaris but not on XP. Some other users in my
> > department
> > see this but others dont.
> > Has anybody experienced this type of behaviour?
> > Thanks,
> > James
> >
> >


Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
<OT> ModelSim Help <OT> KellyB Verilog 5 08-26-2008 04:16 AM
ModelSim Brad Smallridge FPGA 1 11-17-2004 09:32 AM
ModelSim Brad Smallridge FPGA 9 10-19-2004 02:23 AM
segmentation fault - code attached Narendran Kumaraguru Nathan Verilog 1 10-04-2004 07:37 PM
Looking for a Verilog or VHDL RAM Model(or FIFO) that models RAM Faults. Robert Posey Verilog 5 12-22-2003 06:13 PM


All times are GMT +1. The time now is 01:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Copyright 2008 @ FPGA Central. All rights reserved